Ozaljski ribolovci slave 60-u obljetnicu djelovanja

Dana 01. prosinca 2018. godine ŠRD „Ozalj“ održalo je Svečanu Skupštinu povodom 60-te obljetnice osnivanja i aktivnog djelovanja društva.
Na Svečanoj skupštini izvješće o radu u proteklih 60 godina podnio je predsjednik ŠRD Ozalj Damir Jaušovec u kojem je istakao postignuća udruge u izgradnji infrastrukture, održavanju i očuvanju vodotoka te u sportsko-natjecateljskom području.


Više fotografija sa svečane sjednice

Predsjednik Športsko ribolovnog saveza Hrvatske (HŠRS) gospodin Vladimir Sever istakao je da je ŠRD Ozalj jedno od uzoritijih ribolovnih društava na području Hrvatske, koje je svojim dugogodišnjim radom prepoznatljivo i cijenjeno. Svojom brojnošću od 300-tinjak aktivnih članova jedno je od brojnijih društava u RH.
Gradonačelnica Grada Ozlja gospođa Gordana Lipšinić istaknula je učinkovitu suradnju ŠRD Ozlja i Grada na projektima od zajedničkog i javnog interesa.
Dodijeljena su i priznanja najistaknutijim i najuspješnijim članovima ŠRD Ozalj. Zlatna značka HŠRS-a, kao najviše priznanje za djelovanje u ribolovnom sportu, dodijeljena je Vladimiru Matakoviću i Ivanu Stupiću. Srebrna značka HŠRS-a dodijeljena je Dubravku Krašini i Damiru Jaušovecu, a Brončanu značku dobili su: Damir Putak, Ivan Muhić, Josip Lukač, Mladen Muže i Josip Lukšić.
Predsjednik HŠRS-a uručio je Plaketu HŠRS-a povodom 60-te obljetnice osnivanja ŠRD Ozalj.
U radu Svečane skupštine uz gore navedene sudjelovali su i predstavnici Športsko ribolovnih udruga Karlovačke županije i Ribičke družine Metlika te članovi ŠRD Ozalj.
Svečana skupština održana je u ugodnom okruženju Seljačkog domaćinstva Čulig na vinorodnim brežuljcima iznad Vrhovca.